Румениге към феновете на Борусия

Румениге към феновете на Борусия
Източник: www.glas.bg
A A+ A++ A

 

Председателят на управата на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге нарече запалянковците на Борусия Дортмунд "неблагодарни хора", заради освиркванията по адрес на Матс Хумелс по време на вчерашния мач между двата отбора за Суперкупата на Германия, съобщи БГНЕС.

Централният бранител е юноша на Байерн, но не успя да се наложи в първия тим на баварския клуб и от 2009 г. до това лято бе играч на Борусия Дортмунд. Сега Хумелс отново е футболист на Байерн. Румениге каза по повод бурните освиркания, че е много разочарован от поведението на хората по трибуните на стадиона в Дортмунд. "Хумелс осем години не жалеше сили в мачовете за Борусия и ето благодарността им", коментира ръководителят.

Самият Хумелс призна, че е изпитвал странни чувства. "Въпреки че феновете ме освиркваха така яростно, за себе си мога да кажа, че не изпитвах негативни чувства към тях. Трябва да се науча да свиквам с това. Има и много хора, които се отнасят позитивно към моя трансфер, просто те се държаха по-тихо от другите. Много са тези, които ценят времето, което проведох в Борусия и аз се старая да отговарям на тези хора". 

#Байерн Мюнхен

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници