Жестоко убийство във Варна

Жестоко убийство във Варна
A A+ A++ A

Жестоко убийство е извършено във Варна. Мъжът бил завързан и умъртвен в дома си. Жертвата е съпругът на скандалната "Мисис България Свят" Анита Мейзер - Николай Димов, съобщава 24 часа, позовавайки се на близки до разследването.

Полицията потвърди, че има сигнал за извършено убийство. "След полунощ е получен сигнал за тежко криминално престъпление. Сигналът е отработен и е уведомен незабавно прокурор от Окръжна прокуратура, който е отишъл на мястото на инцидента. Започнати са незабавни действия по разследването", заяви за Дарик пресаташето на варненската полиция Ирена Петричева.

Очаква се Окръжна прокуратура-Варна да излезе с официално становище. Според сигурни източници снощи Анита и Николай се прибирали от разходка. Малко преди 3.00 часа сутринта пред кооперацията, в която живеят, ги срещнали двама познати на Николай. Той се заприказвал с тях, а Анита отишла до най-близкия магазин. Когато се прибрала у дома си, намерила Николай с прерязано гърло.

Тя подала сигнал в полицията. На място пристигнал екип на Пето РПУ, на чиято територия е жилището, а по-късно и оперативна група.

В момента се извършва повторен оглед на местопрестъплението. Жената дава обяснения, които ще помогнат за разкриване на извършителя. Образувано е досъдебно производство.

Анита Мейзер - по фамилията на първия си мъж, починал от инфаркт, нашумя с участието си в конкурса "Мисис Свят" през 2014 г., когато представи България. С Николай се запознава в САЩ, където той е фитнес инструктор и културист, по-късно шофьор на луксозни лимузини, с които вози звездите на баскетболния тим "Лейкърс".

Самата Анита инвестира в недвижимо имущество и акции на стоковата борса./iNews.bg

#убийство #Варна #Анита Мейзер

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"