Фъргюсън: Бербатов остава!

Фъргюсън: Бербатов остава!
"Димитър все още е в мислите ми. Прочетох някои неща, но не виждам причина да го продавам," каза Фъргюсън. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

"Димитър Бербатов е изключителен футболист и ще активираме клаузата му за удължаване на договора с една година", заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън.

Бербатов, най-скъпото попълнение в историята на тима, дошъл за 30.75 млн. лири от Тотнъм, доста често е резерва през този сезон и остава зад Уейн Рууни, Хавиер Ернандес и Дани Уелбек при избирането на титуляри в атаката, припомня БГНЕС.

Сегашният договор на футболиста пък е до лятото. Това доведе до спекулациите, че Фъргюсън може да продаде играча през януари, а руският Анжи "се облизва" за подписа му.

Самият агент на Бербатов, Емил Данчев, заяви, че клиентът му би бил заинтересуван от оферта на руснаците.

Фъргиюсънобаче разсея съмненията и увери, че Бербатов ще преподпише.

"Димитър все още е в мислите ми. Прочетох някои неща, но не виждам причина да го продавам. Той е невероятен футболист и ще му дадем още една година договор", сподели шотландецът.

"Той няма късмет, тъй като формата на Хавиер Ернандес през последната година е страхотна, но все още играе голяма роля в клуба и тренира добре. Не се оплаква. Момчето е страхотен професионалист и се радваме да го имаме. Трябват ти доста нападатели в днешни дни. Ако погледнем 1999 година, имахме четири велики нападатели. Те изиграха своята роля. Точно това се случва и днес", каза още мениджърът на „Манчестър Юнайтед."

#Димитър Бербатов #Алекс Фъргюсън #Фъргюсън #Бербатов #Манчестър Юнайтед #договор #Уейн Рууни #Хавиер Ернандес #Дани Уелбек

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"