Рапърът 50 cent влязъл в болница за реклама?

Рапърът 50 cent влязъл в болница за реклама?
На болничното легло рапърът 50 cent прави едновременно три неща: лекува инфекция, пуска съобщения в „Туитър“ и не забравя да промотира новия си албум. Снимки: Туитър
A A+ A++ A

На болничното легло рапърът 50 cent прави едновременно три неща: лекува инфекция, пуска съобщения в „Туитър“ и не забравя да промотира новия си албум.

„В болница съм, но дискът ми Gangsta Grillz Lost Tape е завършен, значи ще излезе навреме“, написа в първото си послание от леглото рапърът, предаде БГНЕС, позовавайки се на АФП.

„Не искам да ми правят операция“, продължава той във второто съобщение, придружено със снимка, в което иска от американския боксьор Флойд Мейуедър да му звънне по телефона, защото не можел да се свърже с него.

Според изявление в интернет сайта на списанието за рап XXL на един от неговите близки - DJ Drama, който е и продуцент на микс с „50 цента“, който също трябва да излезе скоро, рапърът страда от чревна инфекция.

„Чувствам се по-добре днес, мисля, че скоро ще изляза от болницата“, заявява „50 цента“ под снимка с рапърски жест.

„Еминем ми се обади. Обичам го, той ми е приятел“, добавя болният.

Списание „Пийпъл“ се съмнява в истинността на заболяването на рапъра, посочвайки странните съвпадения на загрижеността за здравето му и постовете за новия му албум.

Съмненията са за рекламна акция около рапъра и албума му, още повече че говорител на звездата отказа коментар.

#реклама #„Туитър“ #болница #рапър #50 cent

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"