Ботев Пловдив с разрешение за Коматево

Ботев Пловдив с разрешение за Коматево
Източник: www.sportal.bg
A A+ A++ A

 

Отборът на Ботев Пловдив се завръща на своята база за официалните мачове за първенството и турнира за националната купа. Клубът получи разрешение от БФС да посрещне отбора на Славия на "Футболен комплекс Ботев 1912" в Коматево, съобщи БГНЕС.

В първия кръг от новото първенство "канарчетата" трябваше да посрещнат градския си съперник Локомотив на стадион "Лазур" в Бургас, тъй като стадионът в Коматево не отговаряше на новите изисквания. Това затрудни охраняването на срещата и се стигна до сблъсъци на фенове на магистрала Тракия, както и в Бургас.

Решението на Спортно-техническата комисия:

"На основание решение на Лицензионната комисия при БФС за смяна на лиценза за провеждане на домакинските срещи на ПФК „Ботев” Пд от ст. Лазур на ст. Коматево, Протокол от Община Пловдив, издадени сертификати за осветеност, както и съгласие на ПФК „Славия” и Футбол Про Медия, срещата от ІІІ-ти кръг на Първа лига между отборите на ПФК "Ботев" Пд и ПФК "Славия" Сф насрочена за 15.08.2016 г. от 20 часа, като и останалите домакински срещи от сезон 2016/2017, ще се играят на ст. Коматево - Пловдив вместо на ст. Лазур - Бургас".

#Ботев Пловдив

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"