Обучителни кораби акостираха във Варна

Обучителни кораби акостираха във Варна
A A+ A++ A

Италиански учебен кораб и кораб на гръцките ВМС акостираха във Варна, предаде кореспондентът на БГНЕС в морската столица.

Намиращите се понастоящем на борда на италианския кораб 33-ма школници провеждат традиционната обучителна кампания в края на първата година от обучението си. Координирането на дейността на борда ще се осъществява от намиращия се на борда състав на Марискуола Таранто и от екипажа на кораба „Палинуро“.

Обучителната кампания е елемент от основно значение за обучението на школниците, тъй като представлява естествен завършек на дейностите, проведени през първата година. Главната цел е у тях да се създаде моряшки дух, да се запознаят на практика с различните дейности, свързани с “излизане в морето“, като по този начин се вкоренят подходящи умения и опит в работната среда. Практическата дейност си поставя за цел формиране на дух за екипна работа, способност за управление на персонала, физическа издръжливост и създаване на етични ценности и традиции, характерни за военноморските сили.

 

Източник: БГНЕС

#кораб #обучение

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"