Футболистите на Дунав се погдотвят за мача с Пирин

Футболистите на Дунав се погдотвят за мача с Пирин
Източник: dariknews.bg
A A+ A++ A

 

Отборът на Дунав започна подготовката си за следващия мач от Първа професионална лига срещу тима на Пирин. Всички футболисти на русенци са здрави, като единствено Антон Огнянов е имал проблеми с лек летен вирус, но се очаква още днес да се включи пълноценно в заниманията, които са насочени изцяло пък подготовка за мача с Пирин, съобщи БГНЕС.

Билетите за предстоящата среща са вече в продажба. Двубоят от третия кръг на Първа лига е насрочен да започне по програма в 21:15 ч. на стадион "Лудогорец Арена".

Поради изискванията на БФС за наличие на изкуствено осветление на съоръженията, на които се провеждат мачовете от елита, "драконите" домакинстват в Разград. Пропуските са достъпни в магазин "SportLic" на бул. "Цар Фердинанд" 3 в сградата на "Здравко Чампоев" до Градските хали. Те отново ще са първоначално за централните трибуни на "Лудогорец Арена", като при запълването им, има готовност и за отваряне на другите сектори.

До момента "драконите" са с актив от 4 точки след равенството 0:0 с "Верея" Стара Загора в Разград и победата над "Нефтохимик" с 2:1 в Бургас. Благоевградският тим пък започна сезона със загуба с 1:3 от "Черно море" Варна и победа с 2:1 над "Локомотив" Горна Оряховица. 

#Дунав #Първа професионална лига #Пирин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници