Левски пуска билетите за мача с Лудогорец

Левски пуска билетите за мача с Лудогорец
A A+ A++ A

ПФК Левски и Ticketpro стартират на 09 август (вторник), от 12:00 часа продажбата на билети за предстоящия домакински мач от Трети кръг на българския шампионат срещу Лудогорец. Дербито между вицешампиона и шампиона от миналия сезон ще се проведе на 13 август (събота) от 21.15 часа на стадион „Георги Аспарухов”, съобщи БГНЕС.

Желаещите ще могат да си закупят билет от намиращите се в техния град каси на Ticketpro с мрежата от партньорски каси. Официалният магазин на ПФК Левски в Сектор "А" ще продава билети за срещата от вторник (след 12:00 ч.) до четвъртък включително в традиционното работно време (9:00 - 18:00 ч.). Пропуските за мача ще са налични и в магазина на НКП на Левски на бул. "Тодор Александров" 23.

Цени на пропуските за срещата с Лудогорец:

Сектор Б – 7 лв.

Сектор В - 10 лв.

Сектор А – 15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1, 2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIP - достъп до ВИП салона с кетъринг).

За да се предотвратят струпвания пред входовете на стадион „Георги Аспарухов“ , всички стюарди в зоната на възникналия проблем са инструктирани да помагат на привържениците за пренасочване към свободните входове.

Гостите ще могат да си закупят билет от каса пред сектор "Г". Цената на талоните е 7 лв. 

#Левски #Ticketpro #билети #домакински мач

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »