Участниците в „Spartacus Fighting Championship 3“ с неповторим спектакъл преди гала вечерта на ММА днес

Участниците в „Spartacus Fighting Championship 3“ с неповторим спектакъл преди гала вечерта на ММА днес
A A+ A++ A

Много зрители застанаха пред сцената, за да станат част от първото по рода си шоу в този спорт. Присъстващите посрещнаха с овации всичките 26 титани на бойните изкуства. Те бяха поканени на кантара от най-известния водещ на гала вечери на ММА в света Майк Маркам.

Джон Демел и Бен Ъръл не успяха да задържат емоциите си и „скочиха“ еди срещу друг по време на face to face. Това е и част от играта в бойните спортове, която вдига адреналина на многобройните фенове в тези стилове. Пред екзалтираната публика излезе и Анита Доганова, която ще се бие с британката Луиз Хилър.

Гръмки аплодисменти получи и организаторът на уникалното шоу Георги Анадолов. Зрителите затрупаха с въпроси ММА звездите, а по-късно си направиха и снимки с тях. Петгодишно момче от Варна излезе смело на сцената и провокира с лицеви опори Джон Демел -Разрушителя, който ще е голямата звезда в двубоите от ММА галата „Spartacus Fighting Championship 3“.

15 късметлии от публиката си тръгнаха с двойни покани за ММА галата тази вечер в Двореца на културата и спорта във Варна. Огромен интерес предизвикаха специалните гости на сцената – атрактивните войни от прабългарската школа за оцеляване „Бага-тур“, които ще открият и същинското шоу с ММА гигантите на Европа.


#шоу #ММА #гала вечер

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »