Тръмп: Имам характер на победител, а Клинтън - не

Тръмп: Имам характер на победител, а Клинтън - не
БГНЕС
A A+ A++ A

Кандидатът на Републиканската партия за президент на САЩ Доналд Тръмп смята, че притежава един от най-добрите темпераменти сред всички претенденти за Белия дом в историята. Той заяви това по време на среща със свои привърженици в град Колорадо-Спрингс, щат Колорадо.

„Смятам, че имам един от най-добрите темпераменти или съм един от най-добрите от всички, които някога са се състезавали за този пост“, твърди милиардерът. Така той коментира думите на своята съперничка в президентската борба Хилари Клинтън, която по време на конгреса на Демократическата партия във Филаделфия заяви, че нито темпераментът, нито опитът му като бизнесмен не са подходящи, за да оглави САЩ. “Имам характер на победител и знам как да печеля, а тя – не“, каза Тръмп.

Републиканецът също така заяви, че е готов да започне ожесточена борба срещу своята съперничка на изборите. „Бях любезен към нея, но в нейното вчерашно изказване имаше толкова много лъжи, така че повече няма да съм любезен. Хвърлям ръкавицата. Започнете: Тръмп повече няма да бъде добро момче“, каза той.

По време на конгреса във Филаделфия Клинтън заяви също така по адрес на Тръмп, че той губи самообладание при най-малката провокация. За нея човек, който може да бъде изкаран от нерви само от един пост в Туитър не може да бъде главнокомандващ и да управлява ядреното куфарче.

#Тръмп #Клинтън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"