В Сибир строят VIP бункер за края на света

В Сибир строят VIP бункер за края на света
Мнозина вярват, че най-много оцелели ще има в Сибир. Снимка: dariknews.bg
A A+ A++ A

Специален бункер за богаташи се строи в Сибир, като целта на съоръжението е да бъде убежище за преживяване на края на света.

Темата за апокалипсиса през 2012 г. стана много популярна напоследък. Едва ли има човек, който не е чувал за календара на маите, според който светът ще свърши до няколко месеца, пише ИТАР-ТАСС, цитирана от БГНЕС.

Има много версии за фаталното приключване на човечеството – комети, земетресения, цунамита.

Според скорошна анкета, публикувана в GlobalPost, един на всеки десет души на планетата продължава да вярва, че светът ще свърши тази година.

Една от последните онлайн версии гласи, че не всички хора ще бъдат погубени. Мнозина вярват, че най-много оцелели ще има в Сибир и дори се назовава конкретно място – квартал Белука.

Той се намира на най-високата точка на Сибир и около него е формирана мистична аура. И кой друг, ако не пазарът за недвижими имоти, може веднага да се възползва от популярността на района? Да си купиш място там, е страшно скъпо.

В Белука вече е започнало строителството на специален VIP бункер, който щял да издържи дори на ядрен удар. Едва ли обаче убежището е по джоба на всеки.

#Сибир #бункер #края на света

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"