Работната седмица започва с жеги

Работната седмица започва с жеги
БГНЕС
A A+ A++ A

В понеделник, 25 юли, ще е предимно слънчево. В Североизточна и Югозападна България ще има временни увеличения на облачността, но само в Югозападна на места ще превали краткотрайно.

Ще духа слаб, в Югоизточна България – до умерен вятър от изток. Дневните температури слабо ще се понижат и максималните ще бъдат между 30° и 35°. Това съобщи за Агенция „Фокус” дежурният синоптик Красимир Стоев в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към Българска академия на науките (БАН).

Атмосферното налягане е близко до средното за месеца - слабо ще се понижи.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури на въздуха: 28°-30°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала. Над планините ще бъде предимно слънчево.

В следобедните часове над масивите от Западна България ще има временни увеличения на облачността и на отделни места там краткотрайно ще превали. По билата ще духа до умерен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 25°, на 2000 метра - около 17°.

#вятър #температури #слънчево #планините #Черноморието

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници