Люпко Петрович: Нямахме късмет в края

Люпко Петрович: Нямахме късмет в края
БГНЕС
A A+ A++ A

„Искам да поздравя играчите на Левски за борбата, която демонстрираха през всичките 90 минути. Единствено, накрая нямахме късмет. Играчите дадоха всичко възможно от себе си. В този момент не можем повече.” Това заяви старши треньорът на Левски Люпко Петрович след равенството 1:1 със словенския Марибор в среща-реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа, предаде БГНЕС.

Въпреки че не загубиха и двата мача „сините” приключват участието си в надпреварата, заради получения гол на чужд терен. „Мога да кажа, че тимът на Левски днес игра добре. Във важните моменти ни липсваше и малко късмет, а и съдийство. Този съдия леко свири дузпа за противника, а за нас в две ситуации не даде. През второто полувреме ни вкараха лек гол, а ние имахме по-чистите положения. През второто полувреме ни вкараха попадение от една ситуация“, продължи още сръбският специалист.

 „Направихме пропуски. Имахме положения да решим мача, но не ни се отдаде. Марибор заслужено продължава напред, но и ние заслужавахме. Късметът реши кой продължи в следващата фаза. Трябва да извлечем поуки от това как и защо стана, и да научим някои уроци. Отпаднахме след два мача, които не загубихме. Жалко е за отбора, тъй като и в двата мача бяхме по-добри. Продължаваме са работим и да подготвяме отбора за старта на първенството. Ще се борим за всяка точка и ще дадем всичко от себе си, за да побеждаваме“, допълни Петрович

#Люпко Петрович #Левски #Марибор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »