Заради ремонта на бул. "Черни връх" ще има смущения в електрозахранването

Заради ремонта на бул. "Черни връх" ще има смущения в електрозахранването
БГНЕС
A A+ A++ A

Заради ремонта на бул. "Черни връх" ще има смущения в електрозахранването, съобщават от "ЧЕЗ Разпределение България" и допълват, че затова осигуряват организация за денонощна реакция.

Подновяването на булеварда налага реконструкция на електроразпределителната мрежа на ЧЕЗ - изместване на кабелни линии и преустройство на мрежата с ниско напрежение, захранваща клиентите в района. Заради това ще има поредица от краткотрайни оперативни превключвания на електрозахранването по бул. "Черни връх", в кв. "Кръстова вада" и в кв. "Драгалевци", за които компанията ще ги уведоми, съгласно общите условия.

До приключването на строителните и изкопни дейности за периода 20 юли - 15 декември 2016 г., при възникване на аварийна ситуация - нараняване на кабелите на ЧЕЗ по време на ремонта, има вероятност да бъде нарушено електроподаването в посочените райони, посочват от дружеството.

От ЧЕЗ заявяват, че са готови за незабавна реакция и са създали необходимата организация за свеждане до минимум на времетраенето на евентуалните прекъсвания.

#ЧЕЗ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »