Ина Ананиева: Златният медал върна силите на момичетата

Ина Ананиева: Златният медал върна силите на момичетата
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Националният ансамбъл по художествена гимнастика спечели наградата на пресклуб България за отбор на месец юни, а Ина Ананиева стана треньор на месеца, предаде БГНЕС.

Момичетата ни спечелиха златен медал на Световната купа в Казан миналата седмица. „Този златен медал в Казан, върна вярата и силите на момичетата. Те вдигнаха глави и оттук нататък ще направят всичко възможно по силите си, чисто емоционално, защото те технически са добре подготвени.”, заяви Ананиева.

На ансамбъла ни предстои една последна проверка преди Олимпиадата в Рио. В сряда сутринта, златните момичета заминават за Баку, където ще се проведе последната световна купа.

„На световната купа очаквам игра без грешка. Дори да допуснат и една малка грешка, знаят, че съдиите винаги са били безкомпромисни към тях. Те трябва да покажат една стабилна игра и да дадат заявката си за медалите в Рио. На всички тренировки сега присъства и Илиана Раева, която им оказва много добра емоционална подкрепа”, обясни Ананиева.

Треньорът на ансамбъла коментира лаконично и състоянието на Цветелина Стоянова, която продължава своето възстановяване в болница. "Драстична промяна в състоянието ѝ няма, трябва време за възстановяване". Момичетата заминават на 3 август за Олимпиадата в Рио, където ще се подготвят 10 дни преди да започнат участието си. 


#златен медал #Олимпиада #Рио #момичета #Ина Ананиева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"