Сириец, иракчанин и българин заформиха меле в центъра на София

Сириец, иракчанин и българин заформиха меле в центъра на София
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Трима мъже - сириец, иракчанин и българи се сбиха снощи в района на Лъвов мост. В момента те са задържани в Пето районно управление на СДВР. От пресцентъра на МВР съобщават, че инцидентът е станал снощи.

Минути преди 20.00 часа, в полицията е получен сигнал за спречкване, прераснало в сбиване в района на Лъвов мост. На място са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ.

Силите на реда установили, че в спора били замесени двама чужденци и един българин. Установена е самоличността им, това са 21-годишен сирийски гражданин, постоянно пребиваващ в страната, 26-годишен иракчанин, без документи за самоличност, и 45-годишен мъж от Видин.

При разрастването на конфликта, на видинчанина е нанесена порезна рана по лицето, а един от чужденците е със счупено ребро. На двамата пострадали е оказана медицинска помощ и са освободени.

На местопроизшествието е извършен оглед, разпитани са свидетели и е образувано досъдебно производство. Процесуално-следствените действия продължават под наблюдението на прокуратурата.

#мъже #бой #Лъвов мост #полиция #порезна рана #болница #свидетели #разпит #досъдебно производство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »