Излиза новият сингъл на „Остава“

Излиза новият сингъл на „Остава“
A A+ A++ A

Излиза новият сингъл на група „Остава“ – „Един момент (комбинирай ме с теб)“.

Парчето вече е в ексклузивна ротация по рок радиото на България Z-Rock, а на живо феновете на групата ще могат да го чуят за първи път на 17 май от 22.00 часа на специален концерт в „Строежа“, съобщи bTV.

„Музикалната идея ми се върти от доста време, дрънкам си този риф още от периода, когато записвахме предния си албум“, разказва китаристът на групата Жоро.

„В един момент Дани ме подсети за него, решихме, че идеята е готинаq и с групата я доизмислихме. После Свилен реши, че това лятно настроение трябва да бъде пренесено и в текста и че ключовите думи ще са „един момент" и „комбинирай ме с теб“. Почти на самите записи се роди финалната версия“, споделят от бандата.

Записите и смесването на парчето са дело на Десислав Велчев. До няколко седмици ще бъде заснет и клипът към „Един момент (комбинирай ме с теб)“.

Режисьор ще бъде Мартин Илиев, чието дело е красивият кинематографичен мини филм към предишния сингъл на Остава – „Лека нощ“.

Сюжетът се очертава повече от интригуващ и засега единственото, което от екипа издават, е, че ще бъде с участието на една очарователна млада дама и с неочакван край.

#Остава #сингъл #България #Строежа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"