Мерил Стрийп - любимата актриса на света през последните 20 години

Мерил Стрийп - любимата актриса на света през последните 20 години
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Мерил Стрийп бе обявена за любимата на британците актриса през последните 20 години, според анкета на телевизионния канал "Скай синема", съобщи Контактмюзик.

Мерил Стрийп, Даниел Крейг и Харисън Форд са в списъка с любимите на британците знаменитости.

Звездата от филма "Дяволът носи "Прада"триумфира в анкетата на "Скай синема" за най-добрата актриса през последните 20 години, докато Даниел Крейг бе обявен за най-великия актьор през 2015 година.

"Мерил Стрийп ни забавлява от десетилетия и коронясването й като най-велика актриса през последните 20 години е заслужено", заяви Иън Луис от "Скай синема".

67-годишната актриса спечели надпреварата с голяма преднина, след като получи над 50 на сто от гласовете на анкетираните. На второ място остана Джуди Денч с 40 на сто от гласовете. Третото място зае Джулия Робъртс - 34 на сто, следвана от Сандра Бълок - 32 на сто.

Независимо че наскоро бе обявена за най-високо платената актриса, Скарлет Йохансонполучи едва 13 на сто от гласовете.

Класацията при мъжете се оглавява от Том Круз - 36 на сто от гласовете, следван отХарисън Форд и Том Ханкс - по 35 на сто. Джони Деп, Леонардо ди Каприо и Брад Питса получили съответно 33 на сто, 31 на сто и 30 на сто от гласовете.

#Мерил Стрийп #актриса

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »