Ина Ананиева след златния медал: Липсва ни емоция в играта

Ина Ананиева след златния медал: Липсва ни емоция в играта
Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Българският ансамбъл по художествена гимнастика се завърна на родна земя, след като спечели златния медал на пет ленти на Световната купа в Казан, Русия. В състезанието с обръчи и бухалки, грациите ни останаха пети.

Пред състава предстои само още едно състезание - Световна купа в Баку, преди участието на олимпийските игри.

На летище "София" Ина Ананиева сподели, че медалът е за състезателката Цветелина Стоянова, която направи опит за самоубийство.

Ананиева беше категорична, че технически, момичетата са се справили на състезанието.

"Чисто технически те са наистина подготвени и могат да си изиграят съчетанията без грешка. Откъм трудности съм на същото мнение. Трябва още емоция в играта. Това ни липсва. Мисля, че успяха втория ден да се отърсят, но наистина на това трябва да наблегнем. Просто трябва да сме много различни на Олимпиадата, защото всички отбори са се приготвили, всички ще играят без грешка. Просто трябва да дадем още емоция", каза тя.

По повод огромното медийно внимание към състезателките, заради случилото се с Цветелина Стоянова, Ананиева заяви, че ансамбълът се справя добре, предвид обстановката.

"Не виждате да ни се опират нещата. Смятам, че в тази обстановка се справяме добре. Доволна съм много от Любомира, доволна съм от поведението на момичетата, така че няма връщане назад!", беше категорична тя.

#Ина Ананиева #художествена гимнастика #медал #Цветелина Стоянова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"