Илияна Раева: Състоянието на Цвети Стоянова е тежко, молим се всеки ден да се подобри

Илияна Раева: Състоянието на Цвети Стоянова е тежко, молим се всеки ден да се подобри
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Състоянието на гимнастичката Цветелина Стоянова остава тежко. Това каза пред Нова тв президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева.

По думите ѝ лекарите правят всичко по възможностите си, за да спасят Цвети. Раева държала всеки ден контакт с шефа на "Пирогов" доц. Стоян Миланов.

"Единственото, което остава, е да се молим всеки ден и да е в мислите ни с хубави пожелания за това тя да се пребори", каза Раева и обясни, че лекарите не дават прогнози, защото състоянието ѝ е много тежко.  

Емоционалното състояние на момичетата от отбора, които в неделя триумфираха на финала на пет ленти на турнира от Световната купа по художествена гимнастика в руския град Казан, също не било добро.

"Физическото им състояние е много добро, те поддържат плана си, но при едно тежко емоционално и психическо състояние е много трудно да покажеш максимално възможностите си, класата си, особено когато си бил европейски, световен шампион. Това беше изключителен шок, една много стресова житейска ситуация, която ги застигна в техния път", обясни Раева. 

#Цветелина Стоянова #Илияна Раева #художествена гимнастика

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"