Защо си струва да се прави орален секс

Защо си струва да се прави орален секс
БГНЕС
A A+ A++ A

Оралният секс е полезен за жената по няколко причини, а не само заради изпънатите бузи на лицето, смятат сексолози. Първо, заради укрепване на отношенията. „Френската любов“ е начин да се изрази отношение към мъжа.

След като у любимия човек всичко е прекрасно - очите, гласа, стойката – би следвало да е прекрасен е пенисът. Вие командвате положението. Правейки изкусно минет, можете да контролирате мъжката възбуда и сами да решавате кога ще преминете към вагиналния секс или да спрете и да смъкнете градуса на възбуда. Самооценка.

Получите ли похвала от мъжа, вие чувствате своята значимост и желание и занапред да правите приятни неща и да се усъвършенствате. Съответно по-често получавате орален секс. Доволният мъж в знак на привързаност и благодарност несъмнено ще иска да ви направи кунилингус. Главното е да получавате удоволствие, че правите минет. Вие сте убедена, че мъжът няма да кръшне.

Ако правите добре „френската любов“, голяма е вероятността, че мъжът ще ви прости неумението да готвите. Повечето мъже търсят удоволствие встрани заради нежеланието на жената да го задоволи. Получавайте удоволствие. Отпуснете се, зарежете стереотипите и се отдайте на чувствен орален секс Това е най-добрият начин да се съхрани взаимното разбиране.

#орален секс #сексолози

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Акценти

Инбет Казино