"Марвел" снимат два „тайни" филма

"Марвел" снимат два „тайни" филма
След огромния и до известна степен неочакван успех на "Отмъстителите" филмовото студио съобщи, че започва работа по "Железният човек III", "Тор II" и "Капитан Америка II".
A A+ A++ A

Една от водещите фигури в ръководството на „Марвел" – Кевин Фидж, разкри, че гигантът работи по две тайни ленти, които ще излязат на екран в идните месеци.

След огромния и до известна степен неочакван успех на "Отмъстителите" филмовото студио съобщи, че започва работа по "Железният човек III", "Тор II" и "Капитан Америка II". Но в интервю Фидж сподели, че компанията се поти и над други заглавия, предаде БГНЕС.

"Правим по две продукции годишно. "Отмъстителите" е единственият ни проект за тази година. До седмица и половина ще започнем снимките на "Железният човек III", до края на лятото ще работим върху следващия "Тор". А през първите месеци на 2013 г. ще готвим новия "Капитан Америка"," разкри директорът пред местно издание.

Но след това допълни: "Това са трите, които вече обявихме. Но имаме два проекта, които продължаваме да пазим в тайна. Въпреки това, върху тях вече се работи".

Възможните нови заглавия на Марвел са дългоочакваният филм "Човека мравка", "Черната вдовица" и "Хълк".

#филми #ленти

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"