Промени в транспорта заради летните ремонти

Промени в транспорта заради летните ремонти
Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Поредна тапа за шофьорите в София. От днес до края на годината се затваря бул. "Черни връх", а причината е разширение на участъка. Промени ще има и в движението на градския транспорт, който обслужва района.

До 19 декември се затваря бул. "Черни връх" за цялостна реконструкция в участъка от ул. "Тодор Каблешков" до ул. "Акад. Иван Буреш". В този участък ще бъде изцяло забранено движението на автомобили и на градски транспорт. 

Автобусна линия номер 64 от кв. "Драгалевци" по ул. Папрат" се скъсява до кръговото на Околовръстното и се връща обратно към Центъра по хигиена.

Автобусните линии с номера 66 и 93 от кв. "Драгалевци" се движат надясно по ул. "Папрат", по бул. "Черни връх", наляво по Околовръстен път, след това през бул. "България" надясно по ул. "Тодор Каблешков" до крайната станция в жк "Гоце Делчев".

Автобусна линия 98, преди пускането на метростанция "Витоша" в експлоатация, ще се движи от кв. "Драгалевци" по ул. "Папрат", бул. "Черни връх" и бул. "Симеоновско шосе" и обратно по маршрута си. 

Автобусна линия с номер 122 също се променя и маршрутът й ще бъде до жк "Гоце Делчев".

Удължава се участъкът за ремонт по бул. "Владимир Вазов" до ул."Острово". Заради това маршрутът на тролей номер 1 ще бъде временно скъсен.

Тролейбусна линия номер 1 ще се движи от Пета градска болница до жк "Хаджи Димитър". Разкрива се временна автобусна линия с номер 1, която ще се движи от жк "Хаджи Димитър" до кв. "Левски Г".

#ремонти #транспорт #София #Черни връх #Тодор Каблешков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"