"Слънчев бряг" залязва, холандска компания предлага 7-дневна оргия с круиз из гръцките острови

"Слънчев бряг" залязва, холандска компания предлага 7-дневна оргия с круиз из гръцките острови
Снимка: под лиценза на creative commons
A A+ A++ A

Седем горещи нощи и осем дни на фона на гръцките острови, обещава холандска агенция на двойки, които обменят партньорите си Круиз на оргиите с sex shows, екстравагантни партита край басейна обещава холандския SDC агент по гръцките острови. 

Пътуването е насрочено за 2017 г. в продължение на осем дни и седем „горещи“ нощи“ (28/6 до 5/7), се казва в официално съобщението за Агенцията. Като се започне от Атина, развратния круизен кораб ще спира в Миконос, Парос, Кос, Родос и Санторини.

„Нашата луксозна разходка ще се превърне в сексуален фар където романтика, страст и удоволствията, ще станат част от едно приключение! Съблазнителните острови и Егейско море ще бъдат предпоставка за топла чувственост. Присъединете се към нас, където горещите дни ще доведат до по-секси, чувствени нощи. Егейско е известен със своите прекрасни залези, които поставят „пожар“ в небето, като двойки от SDC „, се казва в интернет страницата на Агенцията.

 

Що се отнася до програмата на пътешествието, тя включва секс шоу, секси уроци по йога, тантрически секс уроци и многобройни партии. В списъка с гостите на двойки с обмяна на партньори, има двойки от цял свят, най-вече от Германия, Португалия, САЩ, Франция, Италия, Белгия и Испания. 

 

 

 

#гръцки острови #круиз

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници