Цветна еуфория завладя София

Цветна еуфория завладя София
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Стотици посетители, предимно млади хора и тийнейджъри се включиха във Фестивала на цветовете в София, предаде репортер на БГНЕС.

Във фестивала всеки участник, при желание може да си закупи плик с цветен прах и да замеря с него останалите. Така накрая ефектът е много шарен и пъстър по цялото тяло на човек, включително и косата. Повечето участници бяха облечени в бяло, което постепенно се превърна във всички цветове на дъгата. Фестивалът започна точно в 13.30 часа с DJ сет, а час по-късно машина „обстреля” участниците с пяна. Избухването с пяна събра за секунди всички посетители, а пяната по земята се превърна временно в дъга.

София и Стефани, целите обагрени в шарки разказаха, че фестивалът им харесва и може да оцветят дрехите си. Дойдохме заради цветовете, за да се забавляваме, да се веселим и да внесем цветове в живота си, казаха момичетата, които идват за първи път на фестивала. Много е вълнуващо, много се забавляваме. Настроението е супер, а хората са много приятни, пък сподели Люба на 14 години.

Приятелката й Наталия обясни, че идва за първи път и е много забавно. „Музиката, настроението, хората, цветовете са много яки”, заяви момичето. Вероятно и прииждащата буря няма да успее да помрачи забавлението на участниците, на които предстои цял ден, изпълнен със забавления на фона на музиката на The Top Stoppers и новоизгрялата звезда DIA feat. DJ Spazum и бийтбокс надеждата Tino.

На сцената заедно с тях ще са хип-хоп & street dance танцьорите от The Center, както и фолклорната формация „Еремия“. Огромна опашка се завихри от желаещи, решили да изберат един по-приятен начин, с който да направят съботата си по-цветна - буквално и преносно.

#посетители #тийнейджъри #фестивал #цветове #София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »