Четирима мотористи са ранени на пътя в Пловдивско

Четирима мотористи са ранени на пътя в Пловдивско
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Четирима мотористи пострадаха в Пловдив и областта точно в дните, когато тук се провежда национален мотосъбор с призива "Пази ни на пътя", предаде БГНЕС.

Трима от катастрофиралите са в болница. Вчера около 15.15 часа на пътя Асеновград- Смолян 70 годишен мъж от село Мрамор загубил контрол над управлявания от него мотоциклет "Хонда" и се блъснал в скат. Той е хоспитализиран. В болница е и 29 годишен асеновградчанин, управлявал без книжка мотоциклет "Кавазаки".

Около 18 часа вчера мотоциклетът му и лек автомобил "Мицубиши" са се сблъскали на пътя между селата Орешец и Добростан. Установяват се причините на катастрофата.

Пак в петък, но сутринта, на кръстовище в Хисаря лек автомобил "Мерцедес", управляван от 36 годишен мъж от Клисура, отнел предимството и блъснал мотоциклет "МЗ". Мотористът, 29 годишен жител на Хисаря, се отървал с леки наранявания. В Пловдив пък в часовете на най- голямата жега- малко след 13.30 вчера, 23 годишна гръцка гражданка предприема неразрешен обратен завой на кръстовище между ул. "Копривщица" и ул."Прогрес", с което препречва пътя на мотоциклет "Ямаха", който е с предимство.

34 годишният моторист е настанен в болница. Докато пострадалите мотористи лежат в болници, рокерският събор, организиран по повод 25 годишния юбилей на пловдивския мотоклуб "Vagabond's" в комплекса "Девети километър" край Пловдив, днес продължава с мотогонки, игри, конкурс за Мис и Мистър Highway и много хард рок.

#мотористи #Пловдив #мотосъбор #болница #села #кръстовище #Хисаря

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »