Кристоф Валц: Брекзит е абсурден

Кристоф Валц: Брекзит е абсурден
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Австрийският актьор Кристоф Валц разкритикува британския премиер Дейвид Камерън за организирането на референдум относно оставането на Великобритания в Европейския съюз, при който неговите сънародници гласуваха да го напуснат, предаде Франс прес.

На пресконференция актьорът каза, че бил се съсипал от притеснение, като виждал какви щети нанася на Европа британската кампания за напускане на ЕС.

"Абсурдно е това, което се случва, изтъкна Валц при представянето на новия филм с негово участие "Легендата за Тарзан". Това напускане е не само противопоказно, а е и настина глупаво!"

"Пенсионерите от Челси решиха да напуснат ЕС и Дейвид Камерън беше инициаторът това да се случи на Великобритания и на цяла Европа!", заяви австрийският актьор. "А сега той казва: "Ще наглеждам прехода, след което ще си тръгна!" и ще трябва някой друг да оправя хаоса, който остави зад себе си!"

Кристоф Валц получи награда Оскар за изпълненията си в лентите на Тарантино "Гадникопилета" и "Джанго без окови", припомня агенцията.

#Брекзит #Кристоф Валц #Дейвид Камерън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници