"Куин" пристигнаха в България

"Куин" пристигнаха в България
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Куин" вече са в България ден преди шоуто си на Герена. Точно в 15,30 часа днес легендите Браян Мей и Роджър Тейлър заедно с младия Адам Ламбърт кацнаха на българска земя с частен полет от Букурещ. На ВИП терминала на летище "София" ги посрещнаха журналисти и много върли фенове, който дълго скандираха имената им. Заедно с тях пристигна дългогодишния мениджър на групата Джим Бийч и синът на Роджър Тейлър - Руфъс.

Тримата изпълнители помахаха на посрещачите, раздадоха автографи и се снимаха с почитатели. Браян Мей поздрави всички на чист български със „Здравей, България!" и сподели, че много се радва на топлото и слънчево време в София. Тази вечер легендарните музиканти ще имат малко време за релакс. Утре вечер пък е дългоочакваната им първа изява пред многохилядната българска публика.

Входовете на стадиона в деня на концерта ще бъдат отворени в 17 часа. Първи на сцената в 18 часа ще се качат Electric Pyramid. Час по-късно ще видим Grimus, а малко преди 20 часа ще излязат и Jeremy?. Очакванията са "Куин" да поставят начало на грандиозното си шоу около 21,15 часа, като изпълненията им ще продължат поне два часа.

 

#Куин #България #шоу #Герена #концерт #автографи #почитатели #Браян Мей #Роджър Тейлър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »