Доналд Тръмп освободи шефа на предизборната си кампания

Доналд Тръмп освободи шефа на предизборната си кампания
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Доналд Тръмп освободи мениджъра на предизборната му кампания Кори Левандовски, съобщи АФП. Агенцията цитира информация на „Ню Йор Таймс”.

„Кампанията „Доналд Тръмп за президент”, която постави исторически рекорд в предварителните избори на Републиканската партия и получи подкрепата на 14 милиона души, днес обявява, че Кори Левандовски вече не е част от нея”, заяви говорителката Хоуп Хикс, цитирана от американското издание. „Кампанията е благодарна на Кори за работата и отдадеността му. Пожелаваме му всичко най-добро за в бъдеще”, гласи още съобщението. Левандовски е почти толкова противоречив, колкото и самия Тръмп.

През март той беше задържан във Флорида по обвинение в нападение срещу журналистка. Същевременно кампанията на милиардера беше изключително успешна и всичките други претенденти за президентската номинация на Републиканската партия постепенно се отказаха от нея. На базата на резултатите от предварителния вот делегатите на партията трябва да посочат Тръмп като кандидат за президент на партията на изборите през ноември на националния им конгрес през юли.

#Доналд Тръмп #предизборна кампания #републиканци #САЩ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"