Какво крие Брад Пит зад черните очила

Какво крие Брад Пит зад черните очила
БГНЕС
A A+ A++ A

Фоторепортерите рядко улавят Брад Пит на червения килим: в последно време актьорът не е чест посетител на обществени събития. Папараците очакват актьора по летищата и успяха да го „заловят” с черни очила на аерогара в Лос Аджелис.

Таблоидите са пълни със заглавия за проблемите в семейството на Анджелина и Брад. Репортери вдигат нови вълни от спекулации за проблеми в звездното семейство.

Привидно трудностите на двойката се появяват на фона на ревността на Анджелина Джоли. Тя наскоро уволни детегледачка, която флиртувала с мъжа й. Според разполагащи с вътрешна информация , в семейството има и сериозни финансови разногласия. Проблемът се задълбочава от здравето на Анджелина: слуховете за неразположение на 41-годишната актриса имат дълга история. Освен това журналисти отново говорят за тайното желание на Брад да се сближи с Дженифър Анистън, която репортерите вече измъчиха с подозрения за бременност. С една дума - не дават на актьорите да направят и една спокойна крачка.

В четвъртък папараците хванаха Брад Пит по време на прекачване на летището в Лос Анджелис. Петдесет и две годишният актьор изглеждаше спокоен се стараеше да не се задържа. Въпреки това му се наложи да подаде паднала играчка на малко момиченце по пътя му. Брад я вдигна, върна я на собственичката и продължи. Според сплетник.ру. репортерите били оставени в догадки дали той не крие потиснатото си състояние зад тъмните очила.

#Брад Пит #Анджелина Джоли #Анистън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"