Помляха от бой младеж във Видинско

Помляха от бой младеж във Видинско
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Жесток побой разтърси Видинско. В сряда през нощта случайни минувачи открили помлян от бой младеж, съобщиха от местната полиция. Пребитият лежал в безпомощно състояние на изхода на село Слана бара в посока Буковец. Сигналът е подаден на телефон 112 около 4 часа.

Пострадалият бил 26-годишен жител на село Грамада. Пред униформените той заявил, че го пребили двама мъже. Екшънът се разиграл в къщичка в стопански двор в село Слана бара, обитавана от младежа. 

Оказало се, че това са двама мъже на 56 и 27 години от село Подгоре. По-късно униформените извършили претърсвания в домовете на побойниците. От къщата на по-възрастния били конфискувани 6 кутии цигари без бандерол, от имота на другия – газов пистолет „Екол“ без регистрация. Двамата нападатели са задържани за едно денонощие, образувано е досъдебно производство.

Във Варна полицията продължава да издирва виновниците за друг побой. Областната дирекция на МВР търси съдействие от гражданите за установяване на тримата заподозряни мъже.

През март на ул. „Брегалница" в морския град се сбили двамата непознати мъже. Вследствие на мелето пострадал 25-годишен варненец, който по-късно е бил откаран в болницата. Побойникът е на възраст около 20-25 години, висок е около 180 см, слаб и с продълговато лице. Запис на камера обаче показал наличието на още двама помагачи на бабаита. Разследването продължава.

 

#побой #Видин #младеж #полиция #униформени #запис #камера #цигари без бандерол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"