Илияна Раева призова да спрат спекулациите около Цвети Стоянова

Илияна Раева призова да спрат спекулациите около Цвети Стоянова
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Илиана Раева направи изявление в социалните мрежи от Тел Авив след инцидента с гимнастичката от ансамбъла по художествена гимнастика Цветелина Стоянова.

"Ужасна трагедия сполетя българския национален отбор по художествена гимнастика. Днес нашата Цвети Стоянова се е разминала на косъм от смъртта. Страшната вест ни настигна след пристигането на националния отбор в Израел, където ще се проведе европейското първенство по художествена гимнастика. Всички сме в шок. Момичетата от ансамбъла преживяват много тежко случилото се. След много тежък разговор взеха решение да участват на състезанието и да се мобилизират до краен предел, за да се представят по възможно най-добрия начин, защото вярват, че това би искала Цвети в този тежък за нея момент, в който се бори за живота си. Мъката ни е голяма, сълзите не спират, но нашата Цвети има нужда от нашата сила и всички ние ще го направим за нея!", написа Раева.

Тя коментира и излезлите по-рано информации, че Цвети може да е посегнала на живота си, защото е била изключена от националния отбор:

"За да се спре със спекулациите, искам да уведомя обществеността, че Цвети по свое желание отказа да участва на Европейското първенство, въпреки усилията на всички да я разубедим - на момичетата, на Ина Ананиева и моите. Също така и беше предложено от треньорите да пътува с нас на европейското в Израел, независимо че няма да участва, което предложение тя също отказа. В този кошмарен за всички нас момент, моля за коректност и съпричастност. Точно сега нито Цвети, нито момичетата заслужават неверни информации, които създават напрежение и нагнетяване на и без това нагнетената обстановка", допълва Раева.

"Скъпа Цвети, всяка секунда сме с теб и ще вложим цялата си енергия и воля, за да ти изпратим вяра и сили да се пребориш за живота си! Във всеки миг ти си с нас, така както и ние сме с теб! Този път ние ще се борим за теб с цялата любов и вяра, на която сме способни! Молим се всяка секунда за теб! Боже, спаси нашето прекрасно Цвете!", написа още тя.

#Цветелина Стоянова #Илияна Раева #художествена гимнастика #самоубийство #съпричастност

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »