След Орландо, Тръмп отправи послание и към хомосексуалната общност

След Орландо, Тръмп отправи послание и към хомосексуалната общност
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Вероятният кандидат на републиканците на президентските избори в САЩ през ноември Доналд Тръмп увери, че е по-добър приятел на хомосексуалната общност от своята съперничка от демократите Хилари Клинтън, предаде БТА.

"Запитайте се: Кой в действителност е приятел на жените и на хомосексуалната общност, Доналд Тръмп с неговите действия, или Хилари Клинтън с нейните думи? Клинтън иска да позволи радикални ислямисти да залеят нашата страна - те заробват жени и убиват гейове", коментира милиардерът, цитиран от ДПА.

В същото време Тръмп е отнел акредитацията на един от водещите американски вестници, "Вашингтон пост" заради заглавие, в което са цитирани твърденията му, че сегашният държавен глава Барак Обама, е замесен в терористична атака.

Тръмп обвини "Вашингтон пост", че отразява лъжливо неговата кампания и че е поставил необходимостта от повече посещения на свой сайт над журналистическата почтеност.

От "Вашингтон пост" обаче заявяват, че ще продължат да отразяват кампанията на Тръмп както и досега, почтено и честно, пише ДПА.

#Доналд Тръмп #Хилари Клинтън #радикални ислямисти #Барак Обама #терористична атака

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници