Бившата съпруга на масовия убиец от Орландо проговори: Стана агресивен, имаше психическо разстройство

Бившата съпруга на масовия убиец от Орландо проговори: Стана агресивен, имаше психическо разстройство
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Ситора Юсуфи, бивша съпруга на стрелеца, който изби 49 души в нощен клуб в Орландо, даде пресконференция, на която обяви, че Омар страдал от психическо разстройство. Тя нарече бившия си съпруг "биполярен" и призна, че й е налагал психически тормоз по време на краткия им брак, който продължил едва 4 месеца. Тя заяви, че не е говорила със семейството на бившия си мъж от 7 години.

"Той беше психически нестабилен, имаше ментални проблеми. Тогава започнах да се тревожа за своята сигурност, а и неведнъж ме е удрял. Не ми позволяваше да говоря със семейството си и ме държеше като заложник, за да не се срещам с тях. Опитах се да видя доброто в Омар, но не се получи. Наложи се членове на семейството ми да дойдат, за да ме отърват от него."

На пресконференцията Ситора бе придружена от настоящата си половинка. Той, също като бащата на убиеца, заяви, че престъплението няма нищо общо с религията.

Бившата съпруга на Омар се запознала с него онлайн. По време на брака им разбрала, че често се гневи и притежава пистолет. Искал да стане полицай и дори тренирал стрелба със свои приятели, които вече били служители на реда. Това обяснява снимката, на която е облечен с тениска на нюйоркската полиция. Омар често употребявал и стероиди, разказа бившата му жена.

След разпада на брака си Омар среща друга, от която има малък син. Той обаче вече живеел на друг адрес, предполага се, че се разделил и с майката на детето си.

 

#Орландо #съпруга #стрелец #брак #адрес #майка #дете #нощен клуб #стрелба

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »