За Сидеров президентският вот е подход към парламентарния, а целта - да влияе на управлението

За Сидеров президентският вот е подход към парламентарния, а целта - да влияе на управлението
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Към президентските избори гледам с подход към бъдещи парламентарни, в които да се появи патриотичен блок и той да може да влияе на изпълнителната власт", каза пред Би Ти Ви лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Той би си помислил да се кандидатира отново, ако му гласуват доверие, но смята, че има и по-добри варианти.

"Стана ясно, че можем да си говорим и да си сътрудничим", констатира той. По думите му между тях не е имало нещо за разделяне, а по-скоро са се разминавали.

Предстои с НФСБ и ВМРО да обсъждат кандидатури, каза лидерът на "Атака". Според него президентът Росен Плевнелиев е направил много грешки и показал как не трябва да се държи един държавен глава.

"Не е допустимо да създаваш враждебност към други държави, когато си президент", даде пример Сидеров. Според него Европа без Русия е слаба.

За наложеното му наказание след нощните влизания в НАТФИЗ Волен Сидеров коментира, че редовно се среща със служител по пробацията и предстои да се реши какъв общественополезен труд ще полага след 5 юли. Той бил готов да чисти паметници и доброволно, за което кани и колеги депутати.

#президентски избори #Волен Сидеров #Атака #НФСБ #ВМРО #Европа #Русия #пробация

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »