Валери Симеонов и Волен Сидеров си проговориха, но не се разбраха за президент

Валери Симеонов и Волен Сидеров си проговориха, но не се разбраха за президент
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Седем години, след като се скараха, Валери Симеонов и Волен Сидеров - лидери на Национален фронт за спасение на България и на "Атака", днес си проговориха отново. Това е станало по време на лидерска среща в парламента между съпредседателите на Патриотичния фронт със Сидеров, в чиято основа е председателят на ВМРО Красимир Каракачанов.

Преди седмица Сидеров изпрати писмо до Патриотичния фронт с покана да разговарят за общ кандидат за президент. Тогава лидерът на НФСБ каза, че не е изхвърлил папката в коша и каза, че решението за срещата ще бъде на партийното ръководство.

Видяхме се със Сидеров и си казахме няколко общи приказки, разказа Симеонов пред журналисти след срещата. "Това е първа среща от доста години. По принцип може да се видим пак. Форматът беше от тримата лидери. Не съм захапал Сидеров за врата. Говорихме нормално и се разбрахме да не говорим за миналото", коментира Симеонов.

Попитан дали е възможна обща кандидатура за президент, Симеонов обясни, че е важно какво мислят избирателите им. "Вървяха разговорите и за това, но до никъде не се стигна. Бяха само общи приказки. Със Сидеров не бяхме говорили от 2009 година. Важното е, че поне можем да си говорим вече", добави още той.

 

#Атака #Патриотичен фронт #ВМРО #Волен Сидерв #Валери Симеонов #Красимир Каракачанов #лидери #среща #избиратели #кандидат за президент

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай