Промени за автотрафика в центъра на София утре

Промени за автотрафика в центъра на София утре
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

От 8 часа сутринта до 17 часа привечер в центъра на София ще се снима филм и ключовата улица "Иван Асен" ще бъде затворена за движение на автомобили. Това съобщиха от пресцентъра на Столичната община. Няма да бъдат възможни престоят и паркирането на пътни превозни средства.

На 12 юни няма да може да се паркира и влиза по ул. "Кораб планина".

На 13, 14 и 15 юни от 8 до 19 часа няма да може да се спира край бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" № 64, и в ул. "Гогол" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и ул. "Янтра".

В неделя, 12 юни, ще има временна организация на движението заради концерт в зала "Арена Армеец". От 19 до 22 часа се разрешава престоят и паркирането на пътни превозни средства в крайна дясна лента на източното пътно платно на бул. "Асен Йорданов" между бул. "Шипченски проход" и площада на авиацията, без да се засягат спирките на масов градски транспорт.

От понеделник, 13 юни 2016 г. до 1 август 2016г. заради ремонт се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул. "Васил Левски" (Мраморско шосе). Движението ще се извършва двупосочно по "Ломско шосе" и "Околовръстен път" и пътните връзки на пътен възел "Околовръстен път – Северна скоростна тангента".

Докато върви ремонта ще се променят и маршрутите на автобусни линии № 30 и 31.

#център #София #филм #движение #Столична община #Околовръстен път #Северна тангента

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"