Напердашиха Джъстин Бийбър преди баскетболен мач (ВИДЕО)

Напердашиха Джъстин Бийбър преди баскетболен мач (ВИДЕО)
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Канадският поп певец Джъстин Бийбър се размина само с няколко хиляди гледания в социалните мрежи, след като значително по-едър от него господин го нападна в Кливланд, съобщава Ти Ем Зи.

Инцидентът, по-типичен за млад фен на родните „Левски”, ЦСКА, „Ботев” и „Локо”, станал преди мач от NBA между „Кавалиърс” и „Голдън Стейт”. Бийбър е бил с фланелка на домакините, като се предполага, че именно това е ядосало другия участник в сбиването.

Кадрите показват как той първо удря шамар зад врата на певеца, а след това го сваля на земята и се опитва да стовари юмруците си върху него. Бийбър прави опит да се защити, но разликата от една глава в ръста и 50-ина килограма в теглото е явна. Бодигардовете на звездата успяват да се намесят преди някой да е пострадал по-сериозно.

Тийн идолът побърза да си качи черно-бели снимки в „Инстаграм”, за да покаже, че „този хубавец няма и драскотинка”. Малко след това певецът размисли и свали фотосите.

Все още не е ясно дали боят и появата на видеото от него не са режисирани. При всяко положение, даже и след като води геройска битка за своята клубната фланелка, Джъстин Бийбър беше мощно освиркан от феновете в залата.

Въпреки значителното си израстване в музикално отношение, той продължава да е обект на подигравки заради сладникавия си имидж от периода, когато пробиваше на голямата сцена.

#Джъстин Бийбър #бодигардове #идол #певец #фланелка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »