Таки се предаде на Интерпол в Дубай

Таки се предаде на Интерпол в Дубай
Публикувана е снимката му и някои данни за него като това, че е на 36 години, датата му на раждане, че е висок 175 см и е с кафяви очи. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Христофорос Аманатидис – Таки, се предаде на Интерпол в Дубай.

Той беше обявен за издирване на 8 май. В заповедта на Интерпол е посочено, че Христофорос Никос Аманатидис – Таки, е от България и се издирва за „организирана престъпност – трансгранична престъпност, престъпления, свързани с употребата на наркотици“, предаде БГНЕС.

Публикувана е снимката му и някои данни за него като това, че е на 36 години, датата му на раждане, че е висок 175 см и е с кафяви очи.

Таки е сочен като един от лидерите на наркопазара у нас. Според някои информации той е наследник на бившата силова групировка ВИС на Георги Илиев.

Легендите в подземния свят разказват, че той контролирал дилърите чрез наказателната бригада, известна като „Бандата с чуковете“.

През есента на 2008 г. Христофорос Аманатидис бяга от страната. За него има издадена европейска заповед за арест и той се издирваше чрез Европол. Различни информации посочваха, че той е засечен в различни страни от Гърция до ЮАР.

#Христофорос Аманатидис #Таки #Интерпол #Дубай #наркотици

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"