Шестокласници заснеха порно в класна стая в Мексико

Шестокласници заснеха порно в класна стая в Мексико
Майка на едно от момчетата във видеото го видяла в интернет и сигнализирала властите, които по-късно го свалили от мрежата. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Властите в Мексико са започнали разследване, за да установят как шестокласници са заснели порно в една от стаите на училището, което посещават.

Предполага се, че любителските кадри са запечатани в една от празните по време на ваканцията в края на април класни стаи, предаде АП, цитирана от bTV.

Участници в клипа са три момчета, които извършват орален и анален секс, а четвърти – най-вероятно отново ученик, ги заснема с мобилния си телефон.

От мексиканското министерство на образованието изразиха гласно притеснението си от „режисьорските“ опити на децата, които са около 12-годишни.

В органите на разследването се включват представители на министерството и учители, за да установят дали няма замесени и възрастни.

Засега обаче се знае, че преподавателят, който използва въпросната класна стая, не е бил там по време на снимките. Затова и срещу него не са предприети никакви дисциплинарни действия.

Участниците във видеото обаче са получили консултация с психолози.

Инцидентът, който повдигна редица етични въпроси, е станал в относително консервативен район на страната.

Майка на едно от момчетата във видеото го видяла в интернет и сигнализирала властите, които по-късно го свалили от мрежата.

#Мексико #ученици #порно

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »