Напрежението в Ботунец не мина без разпити и задържания

Напрежението в Ботунец не мина без разпити и задържания
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Криминално проявени лица са празнували освобождаването от затвора на един от тях, вдигали са шум след 22.00 часа. След като им е била направена забележка, те се нахвърлили. До момента има осем души разпитани след свадата в „Ботунец”.

Това каза на извънреден брифинг рано тази сутрин в квартала началникът на Пето РУ комисар Николай Василев „Има обаждане по телефона за нарушаване на нощната тишина. Направили сме забележка. Предполагам от доста голямото количество изпит алкохол са нападнали хората, които са направили забележката. От там нататък се развива конфликта, който прераства в едно шествие в сряда вечерта и от вчера вечер, което е против това, което е станало във вторник вечерта”, разясни ситуацията полицейският шеф. Той уточни, че до момента няма задържани.

„Има насоки за лицата, които са участвали в този инцидент”, заяви той. Освен разпитаните вчера 8 души, които са пострадали при инцидента, днес продължават с разпитите. Има едно 13-годишно момиченце с охлузвания. Родителите му са разпитани – днес ще си извадят свидетелство, има и един човек, който е с извадено рамо – приет е в „Пирогов”, поради това, че няма здравно осигуряване рамото му е наместено и е върнат в полицейското управление.


#разпити #задържания #Ботунец #напрежение #музика

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »