Тейлър Суифт и Калвин Харис разделени?

Тейлър Суифт и Калвин Харис разделени?
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Певицата от САЩ Тейлър Суифт и шотландският диджей и продуцент Калвин Харис са се разделили след продължила 15 месеца връзка, съобщи Контактмюзик.

Романът на 26-годишната Суифт и 32-годишния Харис започна през март миналата година, след като те бяха представени един на друг от общата им приятелка, британската певица Ели Голдинг, припомня изданието, цитирано от БТА.

През март тази година Тейлър Суифт и Калвин Харис отбелязаха първата годишнина от връзката си на романтична ваканция.

Сега обаче многобройни източници от обкръжението им разкриват, че Суифт и Харис са поели по отделни пътища. "В раздялата им нямаше драма. Понякога нещата просто не се получават", казва ненозаван източник, цитиран от списание People.

Новината за раздялата идва броени дни след като беше съобщено, че Тейлър Суифт се грижи за своя възлюбен, докато той се възстановява от автомобилен инцидент. Диджеят катастрофира в Бевърли хилс, Калифорния, докато пътуваше към летището, за да хване полет до Лас Вегас.

След инцидента на 20 май Калвин Харис отмени четири свои шоута, за да може да се възстанови. В началото на тази седмица диджеят и продуцент публикува съобщение в социалните мрежи, че се е завърнал във Великобритания.

Представители на Тейлър Суифт и Калвин Харис не са коментирали публикациите за раздялата на звездната двойка.

#Калвин Харис #Тейлър Суифт #раздяла #звезди #музика

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"