И Мила Кунис спаси живота на непознат мъж

И Мила Кунис спаси живота на непознат мъж
Героичната постъпка на Кунис идва ден след като обсебеният от нея мъж Стюарт Дън беше арестуван заради нарушаване на заповедта да стои далеч от нея. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Актрисата Мила Кунис спасила живота на 50-годишен мъж, след като той получил припадък в събота, съобщават американски медии.

Неизвестният мъж работел в дома на звездата от „Черен лебед", когато започнал да се дави, като плюел кръв и повръщал, след което паднал и Мила накарала своя приятелка да се обади на спешна помощ, а тя самата оказала помощ на мъжа.

Според сайта TMZ 28-годишната актриса хванала главата на мъжа и я обърнала на една страна, за да не се задавя, а приятелката й пъхнала портфейл в устата му, за да не си глътне езика.

Добросърдечната актриса предложила също така да се качи в линейката, която щяла да откара мъжа в болницата, но й казали, че това не е необходимо. След това той напълно се възстановил, допълва БГНЕС.

Героичната постъпка на Кунис идва ден след като обсебеният от нея мъж Стюарт Дън беше арестуван заради нарушаване на заповедта да стои далеч от нея.

#Мила Кунис #Черен лебед

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"