Любо Пенев шампион в турнир за любителски тенис

Любо Пенев шампион в турнир за любителски тенис
В групата над 45 г. националният треньор по футбол Любослав Пенев и Иван Запрянов не дадоха никакъв шанс на съперниците си. Снимка: SeniorsTennis.bg
A A+ A++ A

Селекционерът на националния отбор по футбол Любослав Пенев стана шампион в турнир на двойки за любителски тенис в групата над 45 години.

79 двойки взеха участие във втория за годината турнир от КАИ Национална тенис лига за любители, аматьори и ветерани – Triple Tennis Trophy, предаде БГНЕС.

Сред участниците изпъкваше името на селекционера на националния отбор по футбол Любослав Пенев, който доказа, че с ракета в ръка е не по-малко добър, отколкото с топка в крака.

Разделени в три групи – до 45 години, 45+ и формат смесени двойки, участниците показаха завидни умения на корта в столичния квартал Горна баня.

В групата до 45 г. двойката Иван Каневчев и Димитър Първов победи на финал тандема на Любо и Николай Маринови с 9:4 гейма.

В групата над 45 г. националният треньор по футбол Любослав Пенев и Иван Запрянов не дадоха никакъв шанс на съперниците си и триумфираха заслужено.

При смесените двойки първи станаха Надежда Симова и Венци Тодоров, които победиха Поли Пеева и Атанас Иванов с 9:4 гейма.

#Любослав Пенев #футбол #тенис #Горна баня #Атанас Иванов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"