Даниел Крейг отказал 68 млн. паунда за продължения на филмите за Джеймс Бонд

Даниел Крейг отказал 68 млн. паунда за продължения на филмите за Джеймс Бонд
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Даниъл Крейг е отказал 68 млн. паунда, за да участва в още две продължения на филмите за Джеймс Бонд. Актьорът, който в момента е на 48 години, влезе в образа на агент 007 в четири поредни филма.

Според британското издание „Сън“ впечатляващата сума включва печалбите от разпространение, предоставяне на права и работата на Крейг като съпродуцент. След премиерата на последната лента за тайния агент - „Спектър“, актьорът не скри желанието си да приключи с образа.

Според източник на „Сън“ Крейг е заявил след края на снимките на филма, че това ще е последният му филм като Бонд, въпреки че според продуцентската компания зад филмите, той би могъл да се върне срещу по-голяма сума пари. Въпреки че напускането на Крейг не е потвърдено, вече се появиха слухове за това кой може да е неговият наследник.

Като най-вероятен избор се посочва актьорът Том Хидълстоун – звездата на новия шпионски сериал на Би Би Си „Night Manager“. „Работата е там, че позицията не е освободена, поне доколкото аз знам. Никой не е говорил с мен. Смятам, че слуховете се появиха, защото в „Night Manager“ играя шпионин и хората правят връзка“, заяви самият Хидълстоун по повод на възможността да бъде новият 007.


#Джеймс Бонд #Том Хидълстоун #филми #хонорар

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »