Ивайло Калфин: Шизофреничното поведение е, когато критикуваш някой, но не искаш да се освободи от поста си

Ивайло Калфин: Шизофреничното поведение е, когато критикуваш някой, но не искаш да се освободи от поста си
A A+ A++ A

"Шизофреничното поведение е, когато критикуваш някой, но не искаш да се освободи от поста си", това каза Ивайло Калфин пред журналисти в парламента, след гласуването на оставката му като вицепремиер и министър на труда и социалната политика. Междувременно той подаде и оставката си като народен представител.

"Естественото поведение е, както АБВ реши да гласуваш оставката, но това не значи безпрекословна подкрепа”, допълни Калфин. 

Той каза, че с оставката си като депутат ще има повече възможност да помага за правеното на политики на АБВ. Калфин заяви, че си търси място, където ще е по-полезен в партийната дейност. „Мисля, че ще съм по-полезен, ако не съм член на парламента натоварен с тези ежедневни задачи, а с малко по-свободна воля, но си оставам ангажиран с правенето на партийни политики”, заяви Калфин.

Той посочи, че преди да се говори за имена за кандидат-президенти, трябва да се говори за това, какви коалиции могат да се създадат. Той поясни, че няма как, когато си е подал оставката, опозицията да иска той да остане на поста си.

#Ивайло Калфин #поведение #Парламент #вицепремиер #министър #АБВ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"