Ще подкрепим Зорница Русинова за нов социален министър, заявиха от АБВ

Ще подкрепим Зорница Русинова за нов социален министър, заявиха от АБВ
A A+ A++ A

"Няма да правим напук и ще подкрепим Зорница Русинова", това каза от парламентарната трибуна народният представител и зам.-председател на ПГ на АБВ Мариана Тодорова, по време на дебатите около гласуването на номинацията на Зорница Русинова за нов социален министър, на мястото на подалия оставка Ивайло Калфин.

„Ивайло Калфин осъществи пенсионната реформа – първата истинска реформа в това правителство”, посочи Тодорова. „Колеги от ляво, дерзайте. Летвата е вдигната много високо и вие трудно ще може да я надскочите. Когато Вие, в условия на дясно-центристко правителство, със своите леви убеждения успеете да постигнете това, което Ивайло Калфин постигна, тогава ще имате право на дума и възражения”, посочи още тя.

Тя се обърна към народните представителите от „БСП лява България”, които стана ясно, че няма да подкрепят номинацията на Зорница Русинова, с думите: „Вие действате напук и вашата дефиниция за опозиция определя и вашата сила като опозиция. Дерзайте, имате много да постигате и много да надскачате над министър Калфин”. 

#Зорница Русинова #АБВ #социален министър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"