Извънземни на фокус в редовния брифинг на Белия дом

Извънземни на фокус в редовния брифинг на Белия дом
БГНЕС
A A+ A++ A

Извънземни бяха намесени в редовния брифинг на Белия дом, след като на говорителя Джош Ърнест му се наложи да отговаря на въпрос за Розуел, предаде АФП.

Градчето в Ню Мексико е известно с това, че според теорията на конспирацията, през 1947 г. там е паднала и се е разбила летяща чиния. След това тя е скрита и изследвана от американската армия в обгърнатата с най-голяма тайнственост военна база в Невада, известна като "Зона 51".

Много от американските президенти след това са били разпитвани за тази прословута "Зона 51" и сега изглежда президентската кампания в САЩ отново повдига тази любопитна тема. Барак Обама неведнъж с чувство за хумор е отговарял, че т. нар. строго секретни информации по този въпрос не са толкова вълнуващи, колкото хората си представят.

Веднага обаче възниква въпросът защо, след като информациите не са нищо особено, те не са публикувани. Това трябваше да отговори и Джош Ърнест на редовния брифинг. "Не съм виждал документите, отвърна той и се измъкна с това, че дори и говорителятт на Белия дом не знае всички отговори. Той обеща обаче да постави въпроса пред президента на следващата пресконференция.

През 1995 г. Бил Клинтън също трябваше да обяснява за Розуел, след като бе запитан настойчиво в писмо от 13-годишния Раян. "Раян, ето отговорът. Доколкото знам, в Розуел през 1947 г. не се е разбивала летяща чиния. И ако американските ВВС са открили тела на извънземни, то те не са ми ми го казали", отговори той на момчето.

#извънземни #Конспирация

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници