Юлия Тимошенко употребявала кокаин, твърди депутат

Юлия Тимошенко употребявала кокаин, твърди депутат
Бившият премиер на Украйна Тимошенко излежава 7-годишна присъда заради сключени неизгодни газови договори с Русия, ощетили страната й с 260 млн. долара. Снимка: twylah.com
A A+ A++ A

Здравословните проблеми на бившия премиер на Украйна Юлия Тимошенко са свързани с пристрастяването й към кокаина, твърди украински депутат.

Депутатът от "Партията на регионите" Юрий Болдарев е на мнение, че здравословните проблеми на Тимашенко са свързани с пристрастяването й към кокаина, предаде БГНЕС.

"През последните години Юлия Владимировна работеше под голям стрес и затова не е чудно, че сега си има проблеми със здравето - тя все пак не е на 20 години. За да може да издържи на напрежението, тя вземаше кокаин. В затвора обаче това е невъзможно. Затова болежките й, притъпени преди от кокаина, сега са започнали да се обаждат," каза Болдарев.

Бившият премиер на Украйна Тимошенко излежава 7-годишна присъда заради сключени неизгодни газови договори с Русия, ощетили страната й с 260 млн. долара.

Откакто е в затвора, тя непрекъснато се оплаква от здравословни проблеми. Според немски и канадски лекари, които я прегледаха през януари, Тимошенко се нуждае от спешно болнично лечение.

Наскоро Тимошенко заяви, че е била бита в наказателната колония, където излежава присъдата си. Експертното заключение за нанесени телесни повреди обаче се оказа фалшифицирано.

#депутат #Юлия Тимошенко #Тимошенко #кокаин #здравословни проблеми

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"