Румен Петков: Цветанов може да се опита да направо Борисов президент, за да застане начело на ГЕРБ

Румен Петков: Цветанов може да се опита да направо Борисов президент, за да застане начело на ГЕРБ
A A+ A++ A

Единият от сценариите е Цветан Цветанов да се опита да направи г-н Борисов президент, за да яхне партията ГЕРБ. Това каза заместник-председателят на ПП АБВ Румен Петков.

На въпрос защо смята, че Бойко Борисов ще се кандидатира за президент Румен Петков заяви: „Това говорене: „Ще ме ядосате и ще кандидатирам за президент”. Успокой се бе колега”, каза Петков. По отношение на твърдението, че преди Румен Петков е ядосал Бойко Борисов и той е станал премиер, Румен Петков посочи, че няма да се връща на онзи етап от развитието.

„Не дай боже да гътна да умра, на сиромаха ще му се срине кариерното развитие. Човек трябва да има някаква мярка в тези обяснения. Не може 6 месеца да си говорил, една година „Аз няма да бъда кандидат за президент” и изведнъж нещо си се поизнервил малко и ще се кандидатираш”, коментира Петков. Той попита защо ГЕРБ се опитват да легитимират решението Бойко Борисов да се кандидатира за президент. Според него сценариите са три.

„Единият е г-н Цветанов да се опита да направи г-н Борисов президент, за да яхне партията ГЕРБ. Другият е г-н Борисов ад иска да стане президент и да се опита да обясни това на широката публика на гърба на Румен Петков, на АБВ, на който и да е няма особено значение”, каза той. Според Петков третият вариант е ПП ГЕРБ да разбира наистина, че няма друг сериозен кандидат, освен Бойко Борисов.

#Румен Петков #Цветан Цветанов #Бойко Борисов #ГЕРБ #АБВ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"